Αρχείο ετικετών

΄Εκτακτη ΓΣ 24 ωρη απεργία 24ωρη απεργία 48ωρη 48ωρη απεργία 4ωρη στάση εργασίας 6μερη απεργία alpha editions Flash96 Greece in Crisis sosemme αγγελιοφόρος ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ αναβολή παράστασης διαμαρτυρίας αναβολή πλειστηριασμού ανακοίνωση συμπαράστασης Ανδρέας Καλομάρης απεργιακές κινητοποιήσεις απόπειρα εκφοβισμού αποτελέσματα εγγραφών αποτελέσματα έτους 2013 αποφάσεις ΓΣ απόφαση κόλαφος ασφαλισμένοι ΕΤΑΠ ΜΜΕ Αττικές εκδόσεις ΓΓΕ ΓΓΕ-ΓΓΕ ΓΓΕΕ-ΓΓΜΕ γενική συνέλευση ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (ΜΑΚΗΣ) ΔΗΜΟΥ Γιάννα Σακελλαρίου Γραφεία Τύπου ΓΣ ΔΕΣΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ δημόσια ΜΜΕ Δημοτικά Ραδιόφωνα Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΜΕ διάλεξη δίκη ΕΡΤ ΔΟΛ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ εβδόμη Καβάλας εγγραφές μελών εγγραφές νέων μελών εγγραφή νέων μελών ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΣΠΗΤ εκδικητική απόλυση έκθεση φωτογραφίας Επενδυτής επιδοτούμενα σεμινάρια Επικοινωνία fm ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΡΤ Ημερίδα θυματοποιηση καθυστέρηση καταβολής επιδότησης ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ κατασκηνώσεις κρούσμα λσσπολογίας ΚΥΑ Κυριακόπουλος ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΤΥΠΟΥ Λυμπέρης οικονομική ενίσχυση Παγκόσμια ημέρα κατά Φασισμού παρουσίαση βιβλίου Πήγασος πλειστηριασμός ΠΟΕΣΥ πόθεν εσχες Πολυτεχνείο ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΣ πρωτομαγιά Ρ/Σ papper & 88.6 Ρατσισμού Στάσεις εργασίας στάση εργασίας στον ΔΟΛ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ συγκέντρωση διαμαρτυρίας Συμπαράσταση σε καθηγητές συνέλευση εργαζομένων τηλεοπτικούς σταθμούς ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Τμήμα Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Φύσσας ΧΡΥΣΟΙ ΣΚΟΥΦΟΙ ψήφισμα ψήφισμα ΓΣ

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΗΣ ΕΣΠΗΤ 15 & 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Δημοσιεύθηκε από ΕΣΠΗΤ / . Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Print page

συνδετήρας
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Σύμφωνα με το ισχύον Καταστατικό της ΕΣΠΗΤ, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ και με την από 2/5/2018 απόφασή του, καλεί τα τακτικά μέλη της Ένωσης σε Γενική Συνέλευση στις 15 & 16 Ιουνίου 2018, ημέρες Παρασκευή και Σάββατο και από ώρες 09.00 έως 20.30 στα γραφεία της Ένωσης που βρίσκονται στην Αθήνα και επί της οδού Βαλαωρίτου 9 (6ος όροφος) με θέμα ημερήσιας διάταξης την διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την εκλογή:
1. Επταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου
2. Τριμελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής με ισάριθμα αναπληρωματικά μέλη.
3. Εκπροσώπων αντιπροσώπων σε ασφαλιστικούς οργανισμούς και άλλες Ενώσεις Οργανώσεις
3. Τριών (3) τακτικών μελών και ισάριθμων αναπληρωματικών για το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο
4. Πέντε (5) τακτικών μελών και ισάριθμων αναπληρωματικών για το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο
5. Τριών (3) τακτικών μελών για την Επιτροπή του Ταμείου Αλληλοβοήθειας.
6. Εκλογή Τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής (με ισάριθμα αναπληρωματικά
μέλη) για τη διενέργεια των αρχαιρεσιών για ανάδειξη μελών νέου ΔΣ και λοιπών οργάνων της Ένωσης καθώς και για εκπροσώπους αντιπροσώπους σε ασφαλιστικούς οργανισμούς και άλλες Ενώσεις Οργανώσεις.
7. Χορήγηση εξουσιοδότησης προς το νεοεκλεγέν Δ.Σ. για τη δρομολόγηση της διαδικασίας συνδικαλιστικής ενοποίησης ΕΣΠΗΤ ΕΣΗΕΑ (απόφαση 8ου Συνεδρίου της ΠΟΕΣΥ)

Αρ.πρωτ.21889 /9-5-2018

Για την απαρτία της παραπάνω Γενικής Συνέλευσης πρέπει να είναι παρών το ½ των τακτικών μελών της ΕΣΠΗΤ που είναι ταμειακώς εντάξει.
Έναρξη ψηφοφορίας: 09.00 π.μ.
Λήξη ψηφοφορίας: 20.30 μ.μ.

Οι αιτήσεις δήλωσης υποψηφιοτήτων πρέπει να υποβληθούν γραπτώς από τα τακτικά μέλη στη Γραμματεία της Ένωσης πέντε (5) πλήρεις εργάσιμες ημέρες πριν από την σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης ήτοι το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 8/6/2018 και ώρα 15.00 μ.μ., συνοδευόμενες από υπεύθυνη δήλωση κάθε υποψηφίου, σύμφωνα με το άρθρο 8 του Νόμου 1599/1986, ότι ασκεί το επάγγελμα του συντάκτη ή είναι συνταξιούχος και δεν έχει στερηθεί των πολιτικών δικαιωμάτων του (άρθρο 30, παρ. 3 του Καταστατικού).
Οι οργανωμένες κινήσεις εντός της Ένωσης που θα προτείνουν υποψηφίους για τα συλλογικά όργανα, μπορούν να καταθέσουν στα Γραφεία της Ένωσης το κείμενο των προγραμματικών τους δηλώσεων (συνολικά μέχρι 4 σελίδες Α4) το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 21/5/2018 (άρθρο 30 παρ.5 Καταστατικού της ΕΣΠΗΤ).
Σημείωση:
1. Κάθε τακτικό μέλος μπορεί να θέσει υποψηφιότητα και να εκλεγεί σε ένα μόνο από τα όργανα της Ένωσης (Διοικητικό Συμβούλιο, Πειθαρχικά Συμβούλια, Εξελεγκτική Επιτροπή και Επιτροπή Ταμείου Αλληλοβοήθειας).
2. Δεν μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα για την εκλογή τους στα ανωτέρω όργανα τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής που εξελέγησαν στη Γενική Συνέλευση της
12ης/13ης-6-2015 και τα οποία θα διενεργήσουν τις παραπάνω εκλογές.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Για το ΔΣ της ΕΣΠΗΤ

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Θέμης Κ. Μπερεδήμας Θανάσης Αλατάς

Υ.Γ. Όσα τακτικά μέλη δεν έχουν καταβάλει τις συνδρομές προηγούμενων ετών, παρακαλούνται να τακτοποιήσουν άμεσα τις οικονομικές τους εκκρεμότητες και το αργότερο τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αρχαιρεσιών (15 & 16 Ιουνίου 2018).
Θυμίζουμε ότι:
• για τους συναδέλφους που είναι άνεργοι ή σε επίσχεση εργασίας αλλά και για τους συνταξιούχους προβλέπονται ειδικές ευνοϊκές οικονομικές ρυθμίσεις σε σχέση με τις συνδρομές τους.
• Παράλληλα για τα μέλη που διαμένουν εκτός Αττικής ισχύει κάλυψη μέρους της δαπάνης για τη μετακίνησή τους.

Trackback από τον ιστότοπο.

Γράψε ένα σχόλιο

Πρέπει να συνδεθείς για να δημοσιεύσεις σχόλιο.

Επικοινωνία

e-mail: rg.tenetonull@tipse
Βαλαωρίτου 9,
Αθήνα ΤΚ 10671
τηλ. 210.3636.039 & 3427
fax. 210.3638.627

Αρχείο 2002-2009

Αρχείο ανακοινώσεων
2002-2009 από τον παλαιό ιστότοπο της ΕΣΠΗΤ

(ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Newsletter

Για να λαμβάνεις στο email
τις σημαντικές ανακοινώσεις
(* για να λαμβάνεις άμεσα ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ δήλωσε το email σου ΚΑΙ στην επιλογή "Follow")

Αρχείο ιστότοπου

Follow