Αρχείο ετικετών

Ο ιστότοπος υλοποιήθηκε με open source λογισμικό, σε HTML5 / CSS3 και ακολουθεί τα πρότυπα προσβασιμότητας WCAG 2.0 | Όροι χρήσης | Sitemap |

Διάλεξη με θέμα Not “Just a Middle Class Housewife”: The Representation of the Changing Roles of Women in Popular Periodicals στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στις 23 Μαρτίου 2018

Δημοσιεύθηκε από ΕΣΠΗΤ / . Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Print page

συνδετήρας
Στο πλαίσιο της συνεργασίας της ΕΣΠΗΤ με το Εργαστήριο Τεκμηρίωσης και Μελέτης του Ελληνικού Τύπου (ΕΤΜΙΕΤ) του Κέντρου Έρευνας Νεότερης Ιστορίας (ΚΕΝΙ)/ Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου για την επεξεργασία ερευνητικού προγράμματος με τίτλο: «Τα Περιοδικά Ποικίλης Ύλης. Κριτική Ανάλυση, Ποσοτικά Δεδομένα, Βασικές Θεωρητικές Συντεταγμένες, Ερευνητικές Προκλήσεις». σας ενημερώνουμε για την εξής εκδήλωση:

Την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018 και ώρα 4 μ.μ. στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (Αίθουσα ΣΤ1/ΚΕΝΙ, 6ος όροφος) θα δοθεί διαλεξη από την Hogara Matsumoto, Καθηγήτρια στο Τμήμα Αγγλικής Λογοτεχνίας, Πανεπιστήμιο Sophia, Τόκιο και την Hiroko Hiratsuka, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, College of Industrial Technology, Nihon University, Chiba, Ιαπωνία, με θέμα Not “Just a Middle Class Housewife”: The Representation of the Changing Roles of Women in Popular Periodicals.

Η διάλεξη οργανώνεται στο πλαίσιο του μεταπτυχιακού σεμιναρίου Print Media and Popular Culture και από την Ερευνητική Μονάδα Τεκμηρίωσης και Μελέτης της Ιστορίας του Ελληνικού Τύπου (ΕΤΜΙΕΤ/ΚΕΝΙ), Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης & Ιστορίας και είναι ανοιχτή να την παρακολουθήσουν τα ενδιαφερόμενα μέλη της ΕΣΠΗΤ.

Trackback από τον ιστότοπο.

Γράψε ένα σχόλιο

Πρέπει να συνδεθείς για να δημοσιεύσεις σχόλιο.

Επικοινωνία

e-mail: rg.tenetonull@tipse
Βαλαωρίτου 9,
Αθήνα ΤΚ 10671
τηλ. 210.3636.039 & 3427
fax. 210.3638.627

Αρχείο 2002-2009

Αρχείο ανακοινώσεων
2002-2009 από τον παλαιό ιστότοπο της ΕΣΠΗΤ

(ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Newsletter

Για να λαμβάνεις στο email
τις σημαντικές ανακοινώσεις
(* για να λαμβάνεις άμεσα ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ δήλωσε το email σου ΚΑΙ στην επιλογή "Follow")

Αρχείο ιστότοπου

Follow

Αρέσει σε %d bloggers: