Αρχείο ετικετών

Ο ιστότοπος υλοποιήθηκε με open source λογισμικό, σε HTML5 / CSS3 και ακολουθεί τα πρότυπα προσβασιμότητας WCAG 2.0 | Όροι χρήσης | Sitemap |

Πρόσκληση σε παιδικό θέατρο

Δημοσιεύθηκε από ΕΣΠΗΤ / . Κατηγορίες: Εκδηλώσεις

Print page

Ανακοίνωση Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας, στην προσπάθειά του να συμβάλλει στη ψυχαγωγία αλλά και την πολιτιστική διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας, συνεργάστηκε με το θέατρο ΠΟΡΤΑ / Μικρή Πόρτα – Παιδική Σκηνή της Ξένιας Καλογεροπούλου και προσκαλεί τους γονείς – μέλη της ΕΣΠΗΤ, μαζί με τα παιδιά τους το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 10.30 για να ταξιδέψουμε όλοι μαζί, στην ονειρική παραμυθένια περιπέτεια «ΟΔΥΣΣΕΒΑΧ» που παρουσιάζει η παιδική σκηνή του θεάτρου ΠΟΡΤΑ (Μεσογείων 59, Αθήνα).

Το έργο έχει αντλήσει στοιχεία από την Οδύσσεια, τον Σεβάχ τον Θαλασσινό και διάφορα γνωστά και άγνωστα παραμύθια. Βασικό του θέμα είναι η νοσταλγία για την πατρίδα, καθώς και η θέληση και η επιμονή να κατακτάς τους στόχους σου μένοντας πιστός σ’ αυτό που πιστεύεις, ξεπερνώντας κινδύνους και πειρασμούς.

Εφτά ηθοποιοί- αφηγητές, αλλάζοντας συνεχώς ρόλους, αναλαμβάνουν να επινοήσουν και να εξιστορήσουν τα πάθη του Οδυσσεβάχ και των συντρόφων του. Σε μια μεγάλη εξέδρα που διαρκώς μεταμορφώνεται βλέπουμε να ξεπηδούν αιφνίδια νησιά, καράβια, δέντρα, γοργόνες, τέρατα και ζώα. Ανάμεσα στην εξέδρα και το κοινό ένας παραμυθάς – σαν επόπτης, συγγραφέας – παρεμβαίνει στην αφήγηση, είτε λεκτικά είτε μουσικά, και άλλοτε την προωθεί, άλλοτε γίνεται ο έκπληκτος θεατής της.

Η παράσταση την ημέρα αυτή θα δοθεί αποκλειστικά για την ΕΣΠΗΤ και θα είναι δωρεάν προσφορά στα μέλη της Ένωσης και τα παιδιά τους.

Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας στη Γραμματεία της ΕΣΠΗΤ, αναφέροντας ταυτόχρονα το συνολικό αριθμό παρουσίας σας (παιδιά & συνοδοί) και πάντως όχι αργότερα από την Παρασκευή 3/2/2012. Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Παρακαλούμε προκειμένου να αποφευχθεί η όποια χρονική καθυστέρηση στην έναρξη της παράστασης αλλά και η πιθανή ταλαιπωρία των παιδιών μας για την έγκαιρη προσέλευση και συγκέντρωσή σας (ώρα 10.30 π.μ.) στο χώρο του θεάτρου ΠΟΡΤΑ.

Περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις στη Γραμματεία της ΕΣΠΗΤ (210 3636039, email: rg.tenetonull@tipse)

Ετικέτες:

Trackback από τον ιστότοπο.

Γράψε ένα σχόλιο

Πρέπει να συνδεθείς για να δημοσιεύσεις σχόλιο.

Επικοινωνία

e-mail: rg.tenetonull@tipse
Βαλαωρίτου 9,
Αθήνα ΤΚ 10671
τηλ. 210.3636.039 & 3427
fax. 210.3638.627

Αρχείο 2002-2009

Αρχείο ανακοινώσεων
2002-2009 από τον παλαιό ιστότοπο της ΕΣΠΗΤ

(ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Newsletter

Για να λαμβάνεις στο email
τις σημαντικές ανακοινώσεις
(* για να λαμβάνεις άμεσα ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ δήλωσε το email σου ΚΑΙ στην επιλογή "Follow")

Αρχείο ιστότοπου

Follow

Αρέσει σε %d bloggers: